søn jan 2019

Det er lang tid siden jeg er blevet begejstret for noget nyt jeg har set på Facebook som kunne gøre livet lettere. Jeg har altid interesseret mig for nye veje til at kunne organisere min familie bedre – i stedet for den traditionelle kalender på væggen i køkkenet. Jeg har afprøvet andre familiekalendere for én dag – men de har alle ikke virket lige efter hensigten og jeg gav foreløbig op. Forleden så jeg et link til Daysi på Facebook og downloadede den. Og stor var min begejstring. Min familie troede jeg var blevet tosset fordi jeg ikke kunne stoppe med at vise Daysi på min Smartphone.

Nu har alle fået installeret den – og endelig føler jeg, at vi i familien er på toppen og fået virkelig overblik over alle vore aktiviteter. Mange hilsener fra en glad bruger.

Birgitte K., Herning

Previous
Next

Skriv et svar

Close Menu